Πρόγραμμα Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2023

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, για το έτος 2023.

Ως ημερομηνία έναρξης των επαναληπτικών εξετάσεων ορίστηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ως αρχικό εξεταζόμενο μάθημα ορίστηκαν τα Νέα Ελληνικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2023

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Οι υποψήφιοι καλούνται να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης 30 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Όσον αφορά την προθεσμία διεξαγωγής της επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2023-24 έχει ήδη οριστεί το διάστημα από την Τετάρτη 13-9-2023 μέχρι και την Τετάρτη 20-9-2023.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στην σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!