Απόφοιτοι

Online μαθήματα Αποφοίτων

Ιδιαίτερα ή ομαδικά Online μαθήματα Αποφοίτων

Κάνε τη δεύτερη ευκαιρία σου να αξίζει με Online μαθήματα Αποφοίτων! Πάρε την υποστήριξη που χρειάζεσαι από την πιο δυνατή ομάδα καθηγητών!

Τα δίδακτρα εξαρτώνται από τις ώρες που θα χρειαστείς, την τάξη που βρίσκεσαι και την επιλογή των μαθημάτων. Για να συνδυάσεις Online μαθήματα Ομογενών και για περισσότερες ώρες διαμορφώνουμε ειδικά πακέτα.

Μίλα μαζί μας για περισσότερα!

Η φιλοσοφία μας

• Προσφέρουμε προσαρμοσμένα μαθήματα σε κάθε επίπεδο, εστιάζοντας στα επιθυμητά επίπεδα γνώσης και δεξιοτήτων.

• Οι εκπαιδευτές μας είναι επαγγελματίες στον τομέα της εκπαίδευσης και εξειδικεύονται στην προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

• Εφαρμόζουμε στρατηγικές προετοιμασίας που καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας των εξετάσεων, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και τις απαιτούμενες δεξιότητες.

• Παρέχουμε στήριξη και παρακολούθηση της προόδου των μαθητών, διασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο αναπτύσσει το δυναμικό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα

Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, αναγνωρίζουμε τη σημασία της δεύτερης ευκαιρίας για τους αποφοίτους Λυκείου. Παρέχουμε εξειδικευμένα online ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα, στοχεύοντας στην προετοιμασία τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις και την επιτυχία τους σε αυτή τη σημαντική φάση της ζωής τους.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που θα ενισχύσει το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον των μαθητών μας και θα τους οδηγήσει σε επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Προετοιμάσου μαζί μας!

Επιπλέον των μαθημάτων, παρέχονται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων, λαμβάνοντας τις επίσημες οδηγίες, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων.

Τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή.

Έτσι, γνωρίζουμε ακριβώς πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα!

Κατάκτησε τους στόχους σου!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Εμπιστεύσου μας και έλα να γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο σου

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πέτυχε τους στόχους σου μέσα από τα online μαθήματα!

ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ