Απόφοιτοι

Online μαθήματα Αποφοίτων

Ιδιαίτερα ή ομαδικά Online μαθήματα Αποφοίτων

Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και να προσαρμόσουμε το μάθημα αντίστοιχα προκειμένου να τους εξοπλίσουμε με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους

Στόχος μας είναι ομαδικά ολιγομελή τμήματα που στηρίζονται στην ομοιογένεια των μαθητών, η οποία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και ενός κλίματος συνεργασίας μεταξύ των μαθητών προκειμένου να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους

Κάνε τη δεύτερη ευκαιρία σου να αξίζει με Online μαθήματα Αποφοίτων! Πάρε την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις από 220€/μήνα!

Τα δίδακτρα είναι ενδεικτικά για 6 ώρες/εβδομάδα. Τα τελικά δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ώρες και τα μαθήματα που θα επιλέξετε. Μιλήστε μαζί μας για περισσότερα!

Προσφορά -20% στα δίδακτρα για εγγραφές μέχρι τέλη Μαΐου!

 • Δεν υπάρχει αποτυχία

  Υπάρχει μάθημα! Προσπάθησε ξανά. Προετοιμάσου μαζί μας για να φτάσεις στο βέλτιστο!

  Η απόφαση να συμμετέχεις ξανά στις πανελλαδικές εξετάσεις μπορεί να είναι δύσκολη, η προσπάθεια για να εκπληρώσεις τους στόχους σου όμως όχι!

  Λάθος είναι μόνο αυτό από το οποίο δεν έμαθες. Τώρα έχεις την εμπειρία.

 • Οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα

  Σημαντικό παράγοντα επιτυχίας των απόφοιτων μαθητών αποτελεί το οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα μέσω ευέλικτων προγραμμάτων που παρέχουμε σε κάθε μαθητή ανάλογα με την διαθεσιμότητα χρόνου και τις εκπαιδευτικές του ανάγκες! 

 • Εμπιστεύσου τις δυνατότητες και την εμπειρία σου και πέτυχε το βέλτιστο αποτέλεσμα

  Αξιοποιώντας την πολυετή πείρα και εξειδίκευση των καθηγητών μας, σχεδιάζουμε προσεκτικά το πρόγραμμα σπουδών που εγγυάται την επίτευξη των στόχων σου παρέχοντας σου όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της πορείας σου προς τις εξετάσεις!

  Βρες όλα τα μαθήματα εδώ!

Προετοιμάσου μαζί μας!

Επιπλέον των μαθημάτων, παρέχονται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων, λαμβάνοντας τις επίσημες οδηγίες, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων.

Τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή.

Έτσι, γνωρίζουμε ακριβώς πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα!

Κατάκτησε τους στόχους σου!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Εμπιστεύσου μας και έλα να γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο σου

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πέτυχε τους στόχους σου μέσα από τα online μαθήματα!

ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ