Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Online Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Online Επαγγελματικός Προσανατολισμός για μαθητές και ενήλικες

Βρες τι επάγγελμα σου ταιριάζει για ένα ευτυχισμένο μέλλον με μία δωρεάν πλήρως διαφωτιστική συνεδρία για τους μαθητές μας!


Μίλα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Η φιλοσοφία μας

Εξειδικευμένοι Εκπαιδευτές: Οι εκπαιδευτές μας είναι εξειδικευμένοι σε διάφορους τομείς και διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη.

Προσαρμοσμένες Συνεδρίες: Διαμορφώνουμε το περιεχόμενο των συνεδριών σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή, φοιτητή ή ενήλικα.

Ευελιξία Ωρών: Προσφέρουμε ευέλικτο πρόγραμμα ωρών, προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου.

Ποιότητα Εκπαίδευσης: Η εκπαίδευση μας βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογία, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική μεταφορά γνώσης.

Συνεδρίες Υψηλής Ποιότητας

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Veltisto Education δημιουργούμε εκπαιδευτικές εμπειρίες που προάγουν την μάθηση και την εξέλιξη και απευθύνονται σε όλους. Οι συνεδρίες μας απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, αλλά και ενήλικες που θέλουν να ανακαλύψουν νέες προοπτικές για μια αποτελεσματική προσωπική και επαγγελματική καριέρα στον τομέα που επιθυμούν.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας συνεδρίες από εξειδικευμένο προσωπικό με σκοπό να σε βοηθήσουν ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου και τα ταλέντα σου, σε όποιο στάδιο της ζωής σου και αν βρίσκεσαι!

Βρες την κλίση σου

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής. Συνήθως απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές αλλά και άτομα που επιθυμούν να κάνουν μια αναπροσαρμογή στην καριέρα τους. Κύριος στόχος είναι να τους βοηθήσει στη διερεύνηση και κατανόηση των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους. 

Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο κάθε συμβουλευόμενος να έχει καθοδήγηση για την επιλογή των κατάλληλων σπουδών ή επαγγελματικών επιλογών σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές του αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Μέσα από τις υπηρεσίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού, με προσωπικές συνεντεύξεις, ψυχομετρικά τεστ (επαγγελματικών ενδιαφερόντων & προσωπικότητας), βοηθούν τους συμβουλευόμενους, με τρόπο αξιόπιστο και επιστημονικό.

Δες τα οφέλη

-> Ανακάλυψε την κλίση σου και τα επαγγελματικά που σε ενδιαφέρουν.

-> Ενημερώσου με έγκυρο τρόπο για τις σχολές και τα τμήματα που προσφέρονται στη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμια – Στρατιωτικές & Σώματα Ασφαλείας).

-> Μάθε για την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει κάθε τμήμα.

-> Ιεράρχησε τις επιλογές σου ανάλογα με τις επιθυμίες σου και να θέση έναν συγκεκριμένο στόχο και το ανάλογο πλάνο δράσης.

-> Σκιαγράφησε το επαγγελματικό σου προφίλ με τη βοήθεια εργαλείων αναγνώρισης της προσωπικότητάς, των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων σου, των εργασιακών σου αξιών και κινήτρων.

-> Ενημερώσου για τις εναλλακτικές καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σου εμπειρίες.

-> Βρες τον βέλτιστο συνδυασμό των εμπειριών σου με τους στόχους, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα σου.

-> Δημιούργησε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης που αξιοποιεί τις προοπτικές και αποκαλύπτει τις βέλτιστες επιλογές για την εξέλιξη της καριέρας σου.

ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ

Η διαδικασία επαγγελματικού προσανατολισμού περιλαμβάνει και τη συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ, επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσωπικότητας, εργασιακών αξιώνκαι κινήτρων.

Το τεστ απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και σε σπουδαστές που επιζητούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ειδικότερα, το Ariston test που αποτελεί ένα πρωτοποριακό, έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (Πανεπιστήμια και άλλες σχολές).

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο νέος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

laurenralph

Μηχανογραφικό, Βιογραφικό & Cover Letter

ΕΠΙΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ | ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ

– > Αναλαμβάνουμε τη συμβουλευτική προετοιμασία για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού ανάλογα με την κατεύθυνση.

-> Αναλαμβάνουμε τη συμβουλευτική προετοιμασία και υποστήριξη στη συμπλήρωση του βιογραφικού.

-> Ολοκληρώστε την αίτηση ή την παρουσία σου με ένα κατάλληλο και στοχευμένο  συνοδευτικό μήνυμα

 

Εμπιστεύσου μας και έλα να γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο σου

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Βρες όσα χρειάζεσαι online!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ