Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Online Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Online Επαγγελματικός Προσανατολισμός για μαθητές και ενήλικες

Με επίκεντρο τον μαθητή, στόχος μας είναι μέσα από την συνεχή επικοινωνία και διάλογο με τους μαθητές, να τους παρέχουμε την σωστή και έγκυρη πληροφόρηση που χρειάζονται για τις σχολές και τα επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν και να τους προετοιμάσουμε για την επιλογή των σχολών προτίμησης τους επισημαίνοντας την κλίση του καθενός.

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός λειτουργεί ως μια πυξίδα που σου δίνει την κατάλληλη κατεύθυνση για να μπορέσεις να αναδείξεις τις δυνατότητές σου, να ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου, να προχωρήσεις στην καριέρα σου και να κάνεις το δικό σου όνειρο πραγματικότητα!

Βρες τι επάγγελμα σου ταιριάζει για ένα ευτυχισμένο μέλλον με μία δωρεάν πλήρως διαφωτιστική συνεδρία για τους μαθητές μας!

Κάνε το πακέτο 2 συνεδριών με 80€.
Μιλήστε μαζί μας για περισσότερα!

 • Συμβουλευτική μαθητών

  Ανησυχείς για την επιλογή της κατάλληλης κατεύθυνσης και σπουδών;

  Προτείνουμε 2 συνεδρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν στα εξής:

  –> Πρώτη συνεδρία: Αναγνώριση ταλέντων και ενδιαφερόντων του μαθητή. Ανάλυση τεστ προσωπικότητας που παρέχονται δωρεάν από την εγγραφή του μαθητή.

  –> Δεύτερη συνεδρία: Αναγνώριση εργασιακών αξιών και οράματος για την επαγγελματική ζωή, σύνδεση με τις διαθέσιμες σπουδές και τις ανάγκες της αγοράς για τη δημιουργία του πλάνου δράσης.

  Το πλάνο απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να ανακαλύψουν την κλίση τους, να συζητήσουν τα θέματα που τους προβληματίζουν και να πληροφορηθούν για τις σχετικές σχολές, ώστε να μπορέσουν να καταρτίσουν το δικό τους πλάνο εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

   

 • Συμβουλευτική φοιτητών & αποφοίτων

  Σε προβληματίζει το μέλλον σου ή το τι θα κάνεις μετά τις σπουδές;

  Υποστηρίζουμε φοιτητές και όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία ή τη συνέχιση των σπουδών τους, μέσα από 4 συνεδρίες:

  –> Πρώτη συνεδρία: Αναγνώριση ταλέντων και ενδιαφερόντων

  –> Δεύτερη συνεδρία: Αναγνώριση εργασιακών αξιών και οράματος για την επαγγελματική ζωή

  –> Τρίτη συνεδρία: Προετοιμασία για συνέντευξη/αιτήσεις για μεταπτυχιακά – Εργασιακή/Ακαδημαϊκή ταυτότητα και Αυτοπεποίθηση

  –> Τέταρτη Συνεδρία: Πλάνο δράσης για εύρεση εργασίας/προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών – Αξιοποίηση διαδικτύου και δικτύωση

  Απευθυνόμαστε σε φοιτητές και αποφοίτους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις σπουδές τους και να σχεδιάσουν αναλόγως το πλάνο δράσης τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουν στο ξεκίνημά τους και να ενταχθούν με ομαλό τρόπο στην αγορά εργασίας.

 • Συμβουλευτική για αλλαγή καριέρας

  Επιθυμείτε να επανασχεδιάσετε την καριέρα σας και θέλετε να εξερευνήσετε επαγγελματικές εναλλακτικές;

  Συμβουλευτική για άτομα που επιθυμούν να κάνουν μια στροφή στην καριέρα ή να επανεξετάσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μέσα από 4 συνεδρίες:

  –> Πρώτη συνεδρία: Αναγνώριση ταλέντων και ενδιαφερόντων

  –> Δεύτερη συνεδρία: Αναγνώριση εργασιακών αξιών και οράματος για την επαγγελματική ζωή

  –> Τρίτη συνεδρία: Προετοιμασία για συνέντευξη/αιτήσεις για μεταπτυχιακά – Εργασιακή/Ακαδημαϊκή ταυτότητα και Αυτοπεποίθηση

  –> Τέταρτη Συνεδρία: Πλάνο δράσης για εύρεση εργασίας/προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών – Αξιοποίηση διαδικτύου και δικτύωση

   

  Απευθυνόμαστε σε απόφοιτους και ενήλικες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις σπουδές τους και να σχεδιάσουν αναλόγως το πλάνο δράσης τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουν στο ξεκίνημά τους και να ενταχθούν με ομαλό τρόπο στην αγορά εργασίας.

Βρες την κλίση σου

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής. Συνήθως απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές αλλά και άτομα που επιθυμούν να κάνουν μια αναπροσαρμογή στην καριέρα τους. Κύριος στόχος είναι να τους βοηθήσει στη διερεύνηση και κατανόηση των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους. 

Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο κάθε συμβουλευόμενος να έχει καθοδήγηση για την επιλογή των κατάλληλων σπουδών ή επαγγελματικών επιλογών σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές του αλλά και τις τάσεις της αγοράς.

Μέσα από τις υπηρεσίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού, με προσωπικές συνεντεύξεις, ψυχομετρικά τεστ (επαγγελματικών ενδιαφερόντων & προσωπικότητας), βοηθούν τους συμβουλευόμενους, με τρόπο αξιόπιστο και επιστημονικό.

Δες τα οφέλη

-> Ανακάλυψε την κλίση σου και τα επαγγελματικά που σε ενδιαφέρουν.

-> Ενημερώσου με έγκυρο τρόπο για τις σχολές και τα τμήματα που προσφέρονται στη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Πανεπιστήμια – Στρατιωτικές & Σώματα Ασφαλείας).

-> Μάθε για την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει κάθε τμήμα.

-> Ιεράρχησε τις επιλογές σου ανάλογα με τις επιθυμίες σου και να θέση έναν συγκεκριμένο στόχο και το ανάλογο πλάνο δράσης.

-> Σκιαγράφησε το επαγγελματικό σου προφίλ με τη βοήθεια εργαλείων αναγνώρισης της προσωπικότητάς, των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων σου, των εργασιακών σου αξιών και κινήτρων.

-> Ενημερώσου για τις εναλλακτικές καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σου εμπειρίες.

-> Βρες τον βέλτιστο συνδυασμό των εμπειριών σου με τους στόχους, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα σου.

-> Δημιούργησε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης που αξιοποιεί τις προοπτικές και αποκαλύπτει τις βέλτιστες επιλογές για την εξέλιξη της καριέρας σου.

ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ

Η διαδικασία επαγγελματικού προσανατολισμού περιλαμβάνει και τη συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ, επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσωπικότητας, εργασιακών αξιώνκαι κινήτρων.

Το τεστ απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και σε σπουδαστές που επιζητούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ειδικότερα, το Ariston test που αποτελεί ένα πρωτοποριακό, έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (Πανεπιστήμια και άλλες σχολές).

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο νέος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

laurenralph

Μηχανογραφικό, Βιογραφικό & Cover Letter

ΕΠΙΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ | ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ

– > Αναλαμβάνουμε τη συμβουλευτική προετοιμασία για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού ανάλογα με την κατεύθυνση.

-> Αναλαμβάνουμε τη συμβουλευτική προετοιμασία και υποστήριξη στη συμπλήρωση του βιογραφικού.

-> Ολοκληρώστε την αίτηση ή την παρουσία σου με ένα κατάλληλο και στοχευμένο  συνοδευτικό μήνυμα

 

Εμπιστεύσου μας και έλα να γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο σου

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Βρες όσα χρειάζεσαι online!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ