Ευκαιρίες Καριέρας

Η ομάδας μας φτάνει στο βέλτιστο

αυξανομαστε εξελισσομαστε και σε περιμενουμε να ερθεισ μαζι μας στο βελτιστο!

prof-video-demo

Η ομάδα του εκπαιδευτικού προσωπικού μας μεγαλώνει διαρκώς με στόχο να κρατά το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης ψηλά!​

learn-instantly

Συνεχώς αναζητούμε καθηγητές και συνεργάτες που να ενστερνίζονται και να συμμερίζονται τη φιλοσοφία μας για να ενταχθούν στην ομάδα μας μόλις υπάρχει το κατάλληλο άνοιγμα για την ειδικότητά τους.

certificate

Αν ενδιαφέρεσαι για μόνιμη και σταθερή συνεργασία, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου και να επικοινωνήσουμε μαζί σου μόλις ανοίξει η κατάλληλη θέση για εσένα.

Μην παραλείψεις εκτός από το βιογραφικό και την εμπειρία σου να μας αναφέρεις και ποια μαθήματα και σε ποιες τάξεις μπορείς να διδάξεις.

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

η ευκαιρια σου ειναι σημερα 

Η ζήτηση παραμένει αυξανόμενη από το ξεκίνημά μας μέχρι και σήμερα, κάτι που μας χαροποιεί και μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με την κατάλληλη στελέχωση του διδακτικού μας προσωπικού.

ΣΤΟ VELTISTO

Επίπεδα διδασκαλίας

Τα μαθήματά μας ξεκινούν με τους μαθητές δημοτικού και επεκτείνονται μέχρι και διάφορα μαθήματα από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πανεπιστήμια.

digital-icon-img

Μια εποχή ψηφιακής μάθησης

ΜΑΘΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

girl-headphone

Τα μαθήματα

Στο Veltisto Education όλα τα μαθήματα γίνονται online. Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη μαθητών από το δημοτικό μέχρι και το άπειρο.

Οι ειδικότητες είναι:

Νέες ειδικότητες

Διαρκώς προστίθενται νέα τμήματα και ειδικότητες ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών. Αν δεν είδες την ειδικότητά σου παραπάνω, μη διστάσεις να μας στείλεις κι εσύ το βιογραφικό σου!

Αν είσαι εκπαιδευτικός με κατάρτιση στο αντικείμενό σας και αγάπη για το λειτούργημα του παιδαγωγού, σε προσκαλούμε να μας στείλεις το βιογραφικό σου στο info@veltisto.gr

Θα χαρούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας!