ΕΠΑΛ

Online μαθήματα ΕΠΑΛ

Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα Online μαθήματα ΕΠΑΛ

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε! Διάλεξε τα μαθήματα στα οποία χρειάζεσαι υποστήριξη και μπες μαζί μας για μάθημα!

Πέτυχε τον στόχο σου με Online μαθήματα ΕΠΑΛ και τους καλύτερους καθηγητές στην Ελλάδα!

Μίλα μαζί μας για περισσότερα!

Φιλοσοφία και αποστολή

Το Επαγγελματικό Λύκειο αποτελεί ένα καθοριστικό στάδιο στην πορεία εκπαίδευσης των μαθητών, διαμορφώνοντας τη γνώση και προετοιμάζοντας τους για τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους ζωής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη σημασία της συνέχισης της μάθησης και της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι σημαντική, αφού παρέχει στους μαθητές τις απαραίτητες εργαλειοθήκες για την επιτυχία στις εξετάσεις και τη συνέχιση των σπουδών τους σε ανώτερα επίπεδα. Η εξειδίκευση στον επιλεγμένο κλάδο καθιστά τους μαθητές ικανούς να αντιμετωπίσουν με αυτοπεποίθηση τα ειδικά θέματα που θα αντιμετωπίσουν στις εξετάσεις.

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα

Το Επαγγελματικό Λύκειο, ως αρχή της επαγγελματικής τους πορείας, αποτελεί το πρώτο βήμα προς την ανεξαρτησία και την επιτυχία στον επιλεγμένο τομέα. Οι μαθητές αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τη σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας.

Στο Veltisto Education παρέχουμε online ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα με εξειδικευμένους καθηγητές και πλούσιο υλικό που θα βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις των γενικών και ειδικών μαθημάτων, καθώς και για την εξέλιξη των γνώσεων τους στον τομέα που επιθυμούν.

Προσομοιώσεις πανελληνίων

Κάθε μάθημα ειδικότητας διδάσκεται από έμπειρους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς με εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενό τους.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις/ διαγωνίσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων!

Παρέχονται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

 

Α΄ ΕΠΑΛ

Ξεκίνα την κατάλληλη στιγμή την ύλη της Γ Λυκείου!! Κέρδισε χρόνο για τις εξετάσεις ξεκινώντας την προετοιμασία σου από την Β΄ λυκείου!!

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις/ διαγωνίσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων!

 

Παράλληλα τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή, οι οποίες είναι συνεχώς διαθέσιμες στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Έλα μαζί μας για να καλύψουμε όλη την ύλη της Β΄ λυκείου, καθώς και τυχόν κενά από προηγούμενες τάξεις, να αποφορτίσουμε το άγχος και την ύλη της Γ ΄λυκείου παρέχοντας σου πλήρη ψυχολογική και μαθησιακή υποστήριξη, με σκοπό να φτάσουμε στην κορυφή των στόχων σου… να φτάσουμε στο βέλτιστο!!

Β΄ ΕΠΑΛ

  • Γλώσσα
  • Ιστορία
  • Μαθηματικά
  • Αρχαία
  • Φυσική
  • Χημεία
  • Γεωγραφία
  • Πληροφορική
  • Βιολογία
laurenralph

Αναλυτικές καρτέλες απόδοσης/βαθμολογίας

Τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή, οι οποίες είναι συνεχώς διαθέσιμες στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Ανακάλυψε τις ικανότητες και δεξιότητες σου

καλλιέργησε τες, συνεργάσου μαζί μας

Εμπιστεύσου μας και έλα να δημιουργήσουμε/ γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο που σε αντιπροσωπεύει!

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ζήστε την εμπειρία των online μαθημάτων ξεκινώντας σήμερα!

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ