ΕΠΑΛ

Online μαθήματα ΕΠΑΛ

Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα Online μαθήματα ΕΠΑΛ

Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και να προσαρμόσουμε το μάθημα αντίστοιχα προκειμένου να τους εξοπλίσουμε με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους

Στόχος μας είναι ομαδικά ολιγομελή τμήματα που στηρίζονται στην ομοιογένεια των μαθητών, η οποία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και ενός κλίματος συνεργασίας μεταξύ των μαθητών προκειμένου να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους

Τα θερινά μαθήματα ξεκίνησαν! Κέρδισε χρόνο μαθήματα στα οποία χρειάζεσαι υποστήριξη!

Πέτυχε τον στόχο σου! Διάλεξε τα Online μαθήματα ΕΠΑΛ στα οποία χρειάζεσαι υποστήριξη και μπες για μάθημα από 190€/μήνα για την Α’ ΕΠΑΛ, 220€/μήνα για Β’ & Γ’ ΕΠΑΛ ενδεικτικά για 6 ώρες/εβδομάδα.

Η προσφορά -20% στα δίδακτρα για εγγραφές σε Online μαθήματα ΕΠΑΛ συνεχίζονται μέχρι τέλη Ιουνίου! Μίλα μαζί μας για περισσότερα!

 • Χάραξε τον δρόμο σου προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση

  Σου αρέσει η πληροφορική; Θέλεις να ακολουθήσεις κάποιο επάγγελμα υγείας; Είναι ο τομέας μηχανολογίας στις πρώτες προτιμήσεις σου; 

  Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντα σου ή κλίση σου γίνε μέλος και εσύ στην ομάδα του veltisto.gr και μέσω της κατάλληλης προετοιμασίας, χάραξε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση την διαδρομή σου προς το πανεπιστήμιο!

 • Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις κάθε ειδικότητας

  Στόχος μας είναι η ορθή οργάνωση και καθοδήγηση της μελέτης των μαθητών σύμφωνα με τα αναλυτικά προγράμματα μαθημάτων προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της κάθε ειδικότητας των ΕΠΑΛ, τις ανάγκες κάλυψης της διδακτέας ύλης και τυχόν κενών από τις προηγούμενες τάξεις και μέσω της αποδοτικής διαχείρισης του χρόνου να επιτύχουν οι μαθητές μας το βέλτιστο αποτέλεσμα την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις σχολές προτίμησης τους!

Προσομοιώσεις πανελληνίων

Κάθε μάθημα ειδικότητας διδάσκεται από έμπειρους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς με εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενό τους.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις/ διαγωνίσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων!

Παρέχονται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

 

Α΄ ΕΠΑΛ

Ξεκίνα την κατάλληλη στιγμή την ύλη της Γ Λυκείου!! Κέρδισε χρόνο για τις εξετάσεις ξεκινώντας την προετοιμασία σου από την Β΄ λυκείου!!

Οι μαθητές μας συμμετέχουν στις τρίωρες προσομοιώσεις/ διαγωνίσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις και το ύφος των εξετάσεων!

 

Παράλληλα τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή, οι οποίες είναι συνεχώς διαθέσιμες στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Έλα μαζί μας για να καλύψουμε όλη την ύλη της Β΄ λυκείου, καθώς και τυχόν κενά από προηγούμενες τάξεις, να αποφορτίσουμε το άγχος και την ύλη της Γ ΄λυκείου παρέχοντας σου πλήρη ψυχολογική και μαθησιακή υποστήριξη, με σκοπό να φτάσουμε στην κορυφή των στόχων σου… να φτάσουμε στο βέλτιστο!!

Β΄ ΕΠΑΛ

 • Γλώσσα
 • Ιστορία
 • Μαθηματικά
 • Αρχαία
 • Φυσική
 • Χημεία
 • Γεωγραφία
 • Πληροφορική
 • Βιολογία
laurenralph

Αναλυτικές καρτέλες απόδοσης/βαθμολογίας

Τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή, οι οποίες είναι συνεχώς διαθέσιμες στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Ανακάλυψε τις ικανότητες και δεξιότητες σου

καλλιέργησε τες, συνεργάσου μαζί μας

Εμπιστεύσου μας και έλα να δημιουργήσουμε/ γράψουμε μαζί την δική σου ιστορία επιτυχίας !

Εκπαιδευτικά επίπεδα

Διάλεξε το επίπεδο που σε αντιπροσωπεύει!

Maria Maha
Maria Maha
2022-09-28
Πολύ άμεσοι καθηγητές, εξαιρετική επιλογή για γυμνάσιο!! Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!
Δήμητρα Ζερβομανώλη
Δήμητρα Ζερβομανώλη
2022-09-21
Εξαιρετική επιλογή, οι καθηγητές κάθε στιγμή δίπλα στον μαθητή. Το μάθημα διαδραστικό με αποτέλεσμα η μεταδοτικότητα των καθηγητών να κορυφώνεται. Υπεύθυνοι και άξιοι εμπιστοσύνης!
Tasos Kotsasavvas
Tasos Kotsasavvas
2022-04-12
Άριστοι και επαγγελματίες καθηγητές, πραγματικά κοντά στο μαθητή και τις ανάγκες του! Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ζήστε την εμπειρία των online μαθημάτων ξεκινώντας σήμερα!

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ