ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στο Βέλτιστο φροντιστήριο και σας ενημερώνουμε για τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Η ιστοσελίδα μας έχει φτιαχτεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας επιμόρφωση για όλα τα σχολικά μαθήματα της Β’βάθμιας εκπαίδευσης, τα Πανεπιστημιακά μαθήματα και τις Ξένες γλώσσες. Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο μέγιστο δυνατό και όραμά μας είναι η επιτυχία όλων των μαθητών μας, μηδενός εξαιρουμένου.

Στοιχεία επιχείρησης:

Βέλτιστο Φροντιστήριο (Ευδοξία Μπούνα)

Κασσιώπης 37, Τ.Κ. 45500, Ιωάννινα

Τηλ.: 2102206836, 6945631941

info@veltisto.gr

www.veltisto.gr 

  1. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος www.veltisto.gr (εφεξής ιστοσελίδα) του Βέλτιστο Φροντιστήριο (εφεξής επιχείρηση), συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιπλέον, οποιοδήποτε αρχείο ή έγγραφο διατίθεται στο χρήστη, επισκέπτη ή πελάτη (εφεξής χρήστη) της ιστοσελίδας από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης:

(α) η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας

(β) δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο της ιστοσελίδας. Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης.

Ειδικότερα, τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα με το εμπορικό σήμα Βέλτιστο Φροντιστήριο και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, είναι αποκλειστικά σήματα της επιχείρησης και προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

  1. Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Το Βέλτιστο Φροντιστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής. Τονίζουμε ότι η χρήση της διαδικτυακής τοποθεσίας του Βέλτιστο Φροντιστήριο δηλώνει και την αποδοχή των τυχόν αλλαγών στους όρους χρήσης χωρίς πρότερη προειδοποίηση. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα σελίδα.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας καθώς και οι πελάτες του Βέλτιστο Φροντιστήριο αποδέχονται και τηρούν ανεπιφύλακτα το εκάστοτε εθνικό, κοινοτικό (ΕΕ) και διεθνές δίκαιο καθώς και τους παρακάτω όρους χρήσης. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει άμεσα να τερματίσουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας οφείλει να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις πράξεων οι οποίες υπονομεύουν κατά οποιονδήποτε τρόπο την ορθή λειτουργία και διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας.

  1. Διασφάλιση ποιότητας

Το Βέλτιστο Φροντιστήριο εγγυάται ότι θα παρέχει τις υποσχόμενες υπηρεσίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό, με σκοπό να δώσει στο μαθητή όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη μελλοντική του επιτυχία.

Αγοράζοντας τις υπηρεσίες του Βέλτιστο Φροντιστήριο συμφωνείτε και αποδέχεστε πλήρως ότι η επιχείρηση μπορεί να καταγράψει και να βιντεοσκοπήσει το online μάθημα για λόγους διασφάλισης ποιότητας, έλεγχο των υπηρεσιών της, καθώς και για περιπτώσεις αναπλήρωσης μαθήματος κατόπιν συνεννόησης και συναίνεσης όλων των συμμετεχόντων.

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για την ποιότητα, επάρκεια και ασφάλεια των δικτύων τρίτων που αναγκαστικά χρησιμοποιούνται για την παροχή των υπηρεσιών της.

  1. Τιμολογιακή Πολιτική

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Για τον εκάστοτε χρήστη ισχύει η τιμή της ιστοσελίδας τη στιγμή της ολοκλήρωσης της πρώτης αγοράς της υπηρεσίας. H επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές στις τιμές των υπηρεσιών μέχρι τη στιγμή ολοκλήρωσης της αγοράς των υπηρεσιών της.

  1. Όροι πληρωμών

Όλα τα μαθήματα και οι υπηρεσίες του Βέλτιστο Φροντιστήριο υποχρεωτικά προπληρώνονται πριν την πραγματοποίησή τους, μέχρι την τελευταία μέρα του προηγούμενου μήνα. Το Βέλτιστο Φροντιστήριο διατηρεί το δικαίωμα να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη σε περίπτωση μη έγκαιρης εξόφλησης των συμφωνημένων υπηρεσιών.

Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης, τα δίδακτρα που έχουν καταβληθεί δεν επιστρέφονται και απαιτείται η καταβολή διδάκτρων μέχρι και την ημέρα της αποχώρησης του μαθητή από το φροντιστήριο.

  1. Αναπλήρωση / αναβολή μαθημάτων

Κάθε διδακτική ώρα που δεν πραγματοποιείται με ευθύνη του φροντιστηρίου αναπληρώνεται εντός 15 ημερών.

Σε περιπτώσεις αδυναμίας συμμετοχής του μαθητή σε ομαδικό μάθημα, ο καθηγητής σε συνεργασία με το φροντιστήριο φροντίζει για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση του μαθητή για την ύλη που δεν παρακολούθησε. 

Σε περιπτώσεις αδυναμίας προσέλευσης του μαθητή σε ιδιαίτερο μάθημα, θα πρέπει η διεύθυνση να το γνωρίζει τουλάχιστον 1 ημέρα πριν (24 ώρες), ώστε να υπάρχει δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του μαθήματος σε κοινά αποδεκτή ημερομηνία και ώρα.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας κάλυψη και καλύτερη εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας άμεσα για τη διευκρίνιση οποιασδήποτε πληροφορίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη και την προτίμησή σας!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ