Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Η ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη μεταξύ των ανθρώπων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη μέρα καθιερώθηκε να γιορτάζεται παγκοσμίως έχοντας ως στόχο να προβάλει τη σπουδαιότητα της αγάπης, να παρακινήσει τους ανθρώπους να βασίζονται στα θετικά συναισθήματα που έχουν και να τα αναφέρουν συχνά και να τους εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη που τους προσφέρουν δικοί τους άνθρωποι.

Την αγάπη μας μπορούμε να την εκφράσουμε με πολλούς τρόπους. Ένα θετικό σχόλιο, ένα συμβολικό δώρο και η στήριξη μας στις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας, προσφέρουν χαμόγελα και θετική διάθεση.

Οι γιορτές πλησιάζουν και παραδοσιακά είναι μια εποχή που μας υπενθυμίζει τη σημασία της αγάπης, της προσφοράς και της ενότητας. Είναι η στιγμή που η αγάπη μετατρέπεται σε πράξεις, καθιστώντας τη σεζόν αυτή ακόμη πιο ιδιαίτερη και ανεκτίμητη. Ας γίνουν οι φετινές γιορτές το έναυσμα για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε!

Στο Veltisto Education μοιραζόμαστε τη γνώση μας και γιορτάζουμε την πρόοδο και την επιτυχία κάθε μαθητή να ανακαλύψει τις δυνατότητές του. Η αγάπη είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επίτευγμα μας. Επικοινώνησε μαζί μας για ένα ταξίδι γεμάτο φως και γνώση!

Η αγάπη είναι η γλώσσα που καταλαβαίνει όλος ο κόσμος.

Μητέρα Τερέζα (1910- 1997)

Από την: Τσιλιμίγκα Λαμπρινή, Στατιστικός, Εκπαιδευτικός, MSc